KİTSO’NUN EĞİTİME DESTEKLERİ DEVAM EDİYOR

• 17.11.2015

Kilis Ticaret ve Sanayi Odası her yıl mutad hale getirdiği fakir öğrencilere yaptığı yardıma bu yıl da “Kışlık Ayakkabı” dağıtımı ile devam ediyor.

Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdal ÖNDEŞ konu ile ilgili yaptığı açıklamada:

“Şüphesiz toplumların kalkınması eğitimle doğru orantılıdır. Bu nedenle Eğitim ve Öğretime katkı sağlamak hepimizin görevi olmalıdır. Bu düşünceden hareketle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin destekleri ile Kilis Ticaret ve Sanayi Odası olarak ilk ve ortaokullarda okuyan fakir öğrencilerimizi desteklemek amacıyla bu yıl kışlık ayakkabı yardımı yapıyoruz.” Dedi.

KİTSO Başkanı ÖNDEŞ: “Bu konuda kaynak sağlanması ve kışlık ayakkabıların temin edilmesi hususunda çalışmaların tamamlandığını ilk ve ortaokullarda okuyan öğrencilere dağıtılmak üzere 1000 adet kışlık ayakkabının okullara teslim edilmeye başlandığını belirterek fakir öğrencilerin tespiti ve kışlık ayakkabıların dağıtımının okul idarelerince yapılacağını ve bunun için ayrıca tören düzenlenmeyeceğini” söyledi.

Dağıtılan kışlık ayakkabı ile ilgili kaynağın bu yıl da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden temin edildiğini ifade eden ÖNDEŞ:

“KİTSO’ nun Göz bebeğimiz olarak gördüğü sevgili çocuklarımıza ve Eğitime verdiği destekler bundan böyle de artarak devam edecektir.

Bu yardımın yapılmasına maddi kaynak sağlayan, destek veren ve dağıtımında emeği geçen kurum ve kuruluşlara, onların yönetici ve çalışanlarına teşekkürü bir borç bilir, şükranlarımızı sunarız” dedi.

KİTSO’NUN EĞİTİME DESTEKLERİ DEVAM EDİYOR