KİTSO TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

• 26.10.2015

Kilis Ticaret ve Sanayi Odası (KİTSO) Yönetim Kurulu Başkanı M. Erdal ÖNDEŞ başkanlığında, Meclis Başkanı Mehmet ÖZÇİLOĞLU, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ahmet Nedim ÖZÇELEBİ, Yusuf BOZKAYA, Yönetim Kurulu Üyeleri M. Erkan BAYSAL, Ahmet GÜNAY ve Genel Sekreter M. Murat SAKAR’ dan oluşan heyet Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’ nu ziyaret etti.

Ziyarette Sayın HİSARCIKLIOĞLU’ na Kilis hakkında genel bilgiler verilirdi. Ayrıca inşaatları devam eden Kilis Kültür ve Kongre Merkezi ve Mevcut Oda hizmet binası 3.-4. ve Teras kat inşaatı ile ilgili görüşmeler yapıldı. Ayrıca TOBB tarafından Kilis’e yaptırılacak Fen Lisesi detayları görüşüldü. Karşılıklı görüş alış verişinde bulunulan toplantıdan memnuniyetini dile getiren HİSARCIKLIOĞLU ziyaretimizden dolayı teşekkür etti.

KİTSO TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU’NU ZİYARET ETTİ