TERÖRE HAYIR, KARDEŞLİĞE EVET

• 18.09.2015

Türkiye teröre karşı tek ses olduğu, TOBB’ un öncülüğünde 261 sivil toplum kuruluşunun destek verdiği ve Kilis ticaret ve Sanayi Odası olarak iştirak ettiğimiz “Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet Buluşması” çok geniş bir katılımla gerçekleştirildi. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu yürüyüşün sonunda seslendirdiği ortak açıklamada teröre karşı birlik ve beraberlik mesajı verirken, “Bu vatan, bu ülke, bu bayrak hepimizin. Hep birlikte Türkiye’yiz” diye konuştu.

Ankara Sıhhiye Meydanı’nda başlayan Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet Yürüyüşü Ulus’taki Birinci Meclis’in önünde sona erdi. Buluşmadaki tek ortak payda Türk bayrağı oldu.

Türkiye’nin 4 bir yanından gelen her görüşten insanın katıldığı yürüyüşte sadece Türk Bayrağı kullanıldı ve Bu vatan, bu ülke, bu bayrak hepimizin. Hep birlikte Türkiye’yiz. Mesajı verildi.

TERÖRE HAYIR, KARDEŞLİĞE EVET