MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SEVGİLİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

• 07.09.2015

Kilis İl Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman SEVGİLİ ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat KÜÇÜKOĞLU Odamıza nezaket ziyaretinde bulundu.

Oda Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdal ÖNDEŞ ziyaret sonrası yaptığı açıklamada; İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Abdurrahman SEVGİLİ ve Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Murat KÜÇÜKOĞLU’ nun ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. Ayrıca TOBB tarafından yaptırılacak Fen Lisesi ile ilgili karşılıklı bilgi paylaşımlarının yapıldığı, yeni gelişmelerin konuşulduğu toplantının olumlu bir havada geçtiğini söyleyerek Kilis’imizin Fen lisesine kısa zamanda kavuşacağının müjdesini verdi.

Nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür eden Oda Başkanı ÖNDEŞ: “Konu eğitim olunca her zaman yardım işbirliğine hazırız.” dedi

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SEVGİLİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ