MİLLETVEKİLİMİZDEN ODAMIZA NEZAKET ZİYARETİ

• 23.07.2015

Kilis Ak Parti Milletvekili Reşit POLAT, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdiresi Songül KADIOĞLU ile birlikte Odamızı ziyaret etti.

Oda Meclis Başkanı Mehmet ÖZÇİLOĞLU ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdal ÖNDEŞ’ le görüş alışverişinde bulunan Reşit POLAT; “Konu Kilis, Kilis’in sorunları ve bu sorunların çözüm önerileri olunca Kilis Ticaret ve Sanayi Odası önemli bir mihenk taşıdır. Yıllarca yürüttüğüm İl Başkanlığı görevimde olduğu gibi Milletvekilliği görevimde de KİTSO ile işbirliği içerisinde olacağım.” Dedi.

Kilis Polateli Şahinbey Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, Kilis Kültür ve Kongre Merkezi inşaatı hakkında bilgi veren Oda Yönetim Kurulu Başkanı ÖNDEŞ; “Kilis için çalışan bir kurum olarak konu Kilis olunca biz de her zaman işbirliğine hazırız.” Dedi. Ve nazik ziyaretlerinden dolayı Sayın Reşit POLAT ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdiresi Songül KADIOĞLU’ na teşekkür etti.

MİLLETVEKİLİMİZDEN ODAMIZA NEZAKET ZİYARETİ