KİTSO GELENEKSEL HALE GETİRDİĞİ GIDA YARDIMLARINA DEVAM EDİYOR

• 13.07.2015

Birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışmayı ayı olan mübarek Ramazan ayında Kilis Ticaret ve Sanayi Odası her yıl yaptığı gıda yardımı dağıtımına bu yılda devam etmektedir.

Yardımlaşma ve dayanışma duygusunun yoğun olarak yaşandığı mübarek Ramazan ayında yardıma muhtaç, ihtiyaç sahibi ailelere her türlü yardım ve desteği sağlamak amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin desteği ile bu yıl da 800 aileye gıda yardımı yapılmaktayız.

Yardımlar Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyelerince tespit edilen fakir ailelere, adres, isim ve imzaları alınarak teslim edilen yardım makbuzları ile yapılmaktadır. Yardım makbuzu verilen kişiler adlarına hazırlanan şeker, pirinç ve yağ gibi temel gıda maddelerinden oluşan gıda paketlerini dağıtım merkezinden almaktadırlar.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan KİTSO Başkanı Mehmet Erdal ÖNDEŞ; “Her yıl Ramazan ayında geleneksel hale getirilen Kilis Ticaret ve Sanayi Odası gıda yardımlarının bu yıl da fakir ailelere ulaştırılmasından büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Ayrıca yardımın dağıtımlına maddi kaynak sağlayan TOBB Başkanı Sn. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’ na ve dağıtımda görev alan tüm meclis üyelerine teşekkür ediyorum.” Dedi.

KİTSO GELENEKSEL HALE GETİRDİĞİ GIDA YARDIMLARINA DEVAM EDİYOR