KREDİ GARANTİ FONU A.Ş. KOBİ'LERE TANITILDI

• 14.05.2015

GAP Eylem Planı kapsamında, Kredi Garanti Fonu A.Ş. (KGF) Odamız toplantı salonunda düzenlenen toplantı ile KOBİ’lere tanıtıldı.

TOBB, KOSGEB ve Bankalar ortaklığından oluşan ortaklık yapısı ile KOBİ kapsamındaki firmalara kefalet desteği sunan Kredi Garanti Fonu A.Ş Gaziantep Şube Müdürü Ertuğrul ÇAY tarafından yapılan detaylı bir sunumla yapılan tanıtımda özetle şunlara değindi:

-         KGF ülke genelinde 37 adet şube ağı ile tün il ve ilçelerde hizmet sunmaktadır.

-         KOBİ’lere kefalet desteği sağlayarak, kredi kullanmaları sağlanmaktadır.

-         KGF firma ve kredi türü tercihi gözetmeksizin, üretimi arttırıcı, istihdamı arttırıcı, ihracatı arttırıcı her sektöre ve krediye destek vermektedir.

-         Üst limiti bir milyon TL’ye kadar kefalet limiti sağlamaktadır.

-         Kullanılan kredinin en fazla %80 ine kadar kefaret bildirmektedir.

Soru cevap bölümünün ardından toplantıya son verildi.

Toplantı sonunda söz alan Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdal ÖNDEŞ düzenlenen bilgilendirme ve tanıtım toplantılarının devam edeceğinin müjdesini verdi.

KREDİ GARANTİ FONU A.Ş. KOBİ'LERE TANITILDI