KİTSO’DA KIRSAL KALKINMA YATIRIMLARININ DESTEKLENMESİ İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

• 07.05.2015

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve Odamızca Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Odamız toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü uzmanlarınca Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı detaylı olarak anlatıldı.

Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi konulu 2015/16 Nolu Tebliğ çerçevesinde yatırım yapmak isteyen yatırımcıların, tebliğin yayımlanma tarihi olan 30.04.2015 tarihinden başlamak üzere 29.05.2015 tarihi mesai bitimine kadar, www.taim.gov.tr adresi KKYDP Online Başvuru linkinden elektronik ortamda girişlerini yapmış olmaları gerekmektedir.

Sunumların ardından söz alan Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Halit OKURER: “ Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü olarak kapılarımız sizlere her zaman açık, bizlere her konuda gelip başvurabilirsiniz. İki yıldır gelen projelerin tamam onaylandı lütfen bize danışmaktan çekinmeyin, proje ve başvurularınızla birlikte hepinizi beliyoruz.” Diyerek katılımcılara seslendi. Daha sonra “Sizlerle buluşmamıza vesile olan ve bize bu salonu tesis eden Kilis Ticaret ve Sanayi Odasına teşekkür ederiz.” Diyerek konuşmasını sonlandırdı.

KİTSO Başkanı Mehmet Erdal ÖNDEŞ: “Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ile her zaman işbirliğine hazırız. Ayrıca değerli sunumlarınız için teşekkür ederiz. Odamız siz değerli üyelerimizle bilgilendirme toplantılarında buluşmaya devam edeceğiz.” Dedi.

Soru - cevap bölümünün ardından toplantı sonlandırıldı.