MÜSİAD’DAN ODAMIZA ZİYARET

• 03.04.2015

MUSİAD Kilis Şubesi’nin açılışı için Kilis’e gelen MUSİAD Genel Başkanı Nail OLPAK ve beraberindeki heyet ile Kilis MUSİAD Başkanı Mehmet Akil TEKSABUNCU ve Yönetim Kurulu üyeleri Odamıza nezaket ziyaretinde bulundu. Samimi bir ortamda geçen ziyarette karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.

Kilis Ticaret ve Sanayi Odası (KİTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdal ÖNDEŞ ziyaret sırasında yaptığı konuşmada işbirliğini vurgulayarak şöyle dedi:

“Sayın başkan değerli misafirler öncelikle Odamızı ziyaretle bizleri mutlu ettiniz, Odamıza tekrar hoş geldiniz.

Şehrimizde yeni kurulan ama ulusal bir düzeyde hizmet veren MUSİAD’ ın tüm başkan ve üyelerine ülkemize yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum.

Kilis’imizdeki sivil toplum örgütlerinin tümü kendi içinde ayrı değerlere sahiptir. Oda yönetimi olarak istişarelere her zaman açık olduk. Ayrımız gayrımız hiçbir zaman olmadı. Hepimizin ortak paydası Kilis’imize çok daha iyi hizmet verebilmektir. Biz de bunun çabası içerisindeyiz.

Dünya ülkelerinde olduğu gibi Türkiye de hızlı bir değişim sürecinde. Kilis olarak da değişime ve gelişime açık olmalıyız. Etrafımızda olup biteni yakından takip etmeliyiz. Kilis’imiz birçok avantajı içerisinde barındıran çok yönlü bir kent durumundadır. Kilis’imizin önü açıktır. Kilis’imizi Polateli Organize Sanayi Bölgesiyle beraber, cazibe merkezi yapmak için çaba harcamalıyız. Kilis’i geleceğe taşama adına herkesin üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapması gerektiği inancındayım. Bu bağlamda, hepimize önemli görevler düşüyor.

Bizler aynı şehirde yaşayan, aynı havaya teneffüs eden insanlarız. Hepimizin ortak amacı ekonomimizi dünyaya açmak, üretmek, istihdama katkı sağlamaktır. Türkiye’nin omurgası üretimdir, ihracattır, emek ve alın teridir. Biz kalkınırsak şehrimiz kalkınır. Şehrimiz kalkınırsa ülkemiz kalkınır. Bu konuda her zaman, her an, bir arada düşünmeye ve bir arada hareket etmeye hazırız. Birlikten güç doğar sözünü göz ardı etmemeliyiz.

Şehrimize yeni bir geniş görüşlülük getiren Kilis MÜSİAD başkan ve yöneticilerine başarılar diliyorum. Önümüzde genel seçimler var. İnşallah yeni dönem ülkemiz ve kentimiz için hayırlı olur.

Sizlere Odamızı ziyaretinizden ötürü teşekkür eder saygılar sunarım.”

MÜSİAD’DAN ODAMIZA ZİYARET