KİTSO’DA KOSGEB BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR

• 25.02.2015

Bilindiği üzere İlimizde faaliyetini sürdüren KOSGEB Müdürlüğünün KOBİ’lere yönelik önemli destekleri bulunmaktadır. Bu desteklerden üyelerimizin azami derecede faydalanması başta Kilis olmak üzere ülkenin ve yatırımcıların kalkınması açısından önem arz etmektedir.

Bu kapsamda KOSGEB Desteklerinin Oda Üyelerimize tanıtılması amacı ile bir dizi toplantı tertip edilmiştir.

Toplantının ilki 1. 3. ve 4. Meslek Grubu üyelerimize yönelik olup,  25 Şubat 2015 Çarşamba günü, saat 14.30’da, Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda yapıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Erdal ÖNDEŞ; “Kilis Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizin kalkınması, gelişmesi ve büyümesi için her türlü yardıma açığız. KOBİ’ler ekonominin can damarıdır ve bu damarı besleyen bir kurumun olması büyük bir şans üyelerimizin bu imkânlardan faydalanması oldukça önemlidir. KOSGEB’in yeni girişimcilerin de desteklenmesi yeni istihdamlar meydana getirecek, ekonomiye katkı sağlayacaktır.” Dedi.

KOSGEB Kilis İl müdürü Haluk ERCAN ve KOSGEB uzman yardımcısı M. Ali ÖZASLAN’ ın sunum yaparak anlattıkları destek, hibe ve yardım projeleri dinleyiciler tarafından ilgi ile karşılandı.

Soru cevap kısmının ardından sona eren toplantıda kapanış konuşması yapan KİTSO Başkanı ÖNDEŞ; “Bilgilendirme toplantılarımız devam edecektir. 27 Şubat 2015 Cuma günü saat 14.30 Odamız toplantı salonunda 5.6.7. ve 8. Meslek Grubu üyelerimize yönelik ikinci toplantımız yapılacaktır.” Dedi.

KİTSO’DA KOSGEB BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR