KİTSO ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

• 24.02.2015

Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Şubat ayı Meclis toplantısı gündemindeki maddeleri görüşmek üzere Mehmet ÖZÇİLOĞLU Başkanlığında 24.02.2015 Salı günü saat 15.30’da Oda Meclis toplantı salonunda yapıldı.

Meclis gündemindeki maddelerin görüşülmesinin ardından Meclise misafir olarak katılan Milletvekili aday adayları Hilmi DÜLGER, Yusuf ÇETİN ve Prof. Dr. İskender AKKURT kabul edildi.

Fikir görüş ve projelerini meclis üyelerimize anlatan milletvekili aday adayları meclis üyelerimizle fikir alışverişlerinde bulunup, Meclis üyelerimizin önerilerini dinlediler.

Ziyaretler sırasında söz alan KİTSO Meclis Başkanı Mehmet ÖZÇİLOĞLU; “Bu zorlu ve kutsal yola çıkan tüm Milletvekili aday adaylarımızı medeni cesaretlerinden dolayı kutluyorum ve hepsine başarılar dilerim. Konu Kilis, Kilis’in sorunları ve bu sorunların çözüm yolları olunca Kilis Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman önerilere, istişarelere ve yardıma hazırız.” Dedi.

KİTSO ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISINI YAPTI