VERGİ HAFTASI DOLAYISIYLA İL DEFTERDARLIĞINDAN KİTSO’YA ZİYARET

• 23.02.2015

Bilindiği üzere Kamuoyunda Vergi bilincinin oluşturulması, verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla her yıl Şubat ayının son haftası “Vergi Haftası” olarak kutlanmaktadır.

Vergi haftası etkinlikleri kapsamında Vergi Haftası dolayısıyla yapılan ziyarete, Defterdar Vekili M. Şerif AYGUR, Vergi Dairesi Müdürü Cemal ŞENGÜL, Gelir Müdür Vekili Mehmet DÖNMEZ ve beraberlerindeki heyet Odamıza ziyarette bulundular.

Nazik ziyaretlerinden dolayı Defterdar Vekili M. Şerif AYGUR’ a ve beraberindeki heyete teşekkür eden Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Erdal ÖNDEŞ yaptığı konuşmada; “Vergi, güvenlik , eğitim , sosyal hizmetler, sağlık ve belediye hizmetleri gibi konularda ortak yaşama giderlerini karşılamak, huzur ve güven içerisinde bir milletin devlet güvencesi altında yaşamasını sağlamak için bir görev ve zorunluluktur. Zorunlu ve kamu harcamalarına katılma payı olarak nitelendirebileceğimiz vergilerin düzenli ve adaletli şekilde herkes tarafından verilmesi gerekiyor. Unutmamalıdır ki vergilendirilmiş kazanç kutsaldır." Dedi.

VERGİ HAFTASI DOLAYISIYLA İL DEFTERDARLIĞINDAN KİTSO’YA ZİYARET