MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARININ ODAMIZI ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

• 20.02.2015

07 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde milletvekili adayı olmak için çalışmalarda bulunan milletvekili aday adayları Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına ziyaretlerini sürdürüyor.

Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdal ÖNDEŞ’ le görüşmelerde bulunan aday adayları, fikir, görüş ve projelerini anlatarak KİTSO Başkanı ÖNDEŞ ile istişarelerde bulunup görüş alış verişinde bulunuyorlar.

Milletvekili aday adaylarından Hilmi DÜLGER, Turgay HAPPANİ, Yusuf ÇETİN, Sevcan SERKAN, Züleyha PAMUKOĞLU ve Osman GEÇÖR’ ün ziyaretlerinde ortak konu Kilis, Kilis’in sorunları ve çözüm önerileri olmuştur.

Kilis Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu kutlu yolda Milletvekili aday adaylarına başarılar diliyor, yapılacak genel seçimlerin Ülkemize, Milletimize ve Kilis’imize hayırlara vesile olmasını diliyoruz.

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARININ ODAMIZI ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR