KİTSO BAŞKANI ÖNDEŞ HOLLANDA ÇALIŞMA ZİYARETİNİ TAMAMLADI

• 15.01.2015

KİTSO Başkanı M. Erdal ÖNDEŞ İpekyolu Kalkınma Ajansı tarafından düzenlenen Hollanda çalışma ziyaretine katıldı.

11-14 Ocak 2015 tarihlerinde yapılan ziyarette diğer katılımcılara birlikte önemli temaslarda ve görüşmelerde bulunuldu.

Ziyaretin ilk gününde Türkler tarafından işletilen Koç Vleeswaren Et İşleme tesisleri ziyaret edilerek firma yetkilisi Hikmet GÜRCÜOĞLU ile görüşüldü.

Daha sonra Lahey Büyükelçisi Sayın Sadık ARSLAN tarafından heyet onuruna verilen yemeğe katıldı.

Ziyaretin ikinci gününde Deventer Başkonsolosu Zafer ATEŞ, HOTİAD, MUSİAD, TÜMSİAD Başkanlarının ve İKA Heyetinin katılımı ile Utrecht İşverenler Derneğiyle çalışma yemeğine katılım gerçekleştirildi. Yemek sonrası Utrecht Turizm Fuarı ziyaret edilerek, İKA standına gidildi ve İKA standındaki etkinliklere katılım sağlandı.

Çalışma ziyaretinin son gününde Amsterdam Foreing Inversment Agency (Amsterdam Yabancı Yatırım Ajansı) Türkiye sorumlusu Mustafa TANRIVERDİ ile Amsterdam Ticaret Odası Uluslararası Danışmanı Cor BEKKER ziyaret edilerek, TRC1 (Kilis, Gaziantep, Adıyaman) bölgesinin tanıtımı yapıldı.Polateli OSB kuruluşu ile ilgili bilgiler verildi. Bölgemizin sahip olduğu Yenilenebilir Enerji potansiyeli ve özellikle Güneş Enerjisi imkanı hakkında bilgi verilerek Hollandalı yatırımcılar bölgemize davet edildi.

KİTSO BAŞKANI ÖNDEŞ HOLLANDA ÇALIŞMA ZİYARETİNİ TAMAMLADI