NAKLİYECİLERİN SORUNLARI GÖRÜŞÜLDÜ

• 09.12.2014

Öncüpınar Sınır Kapısında yaşanan aşırı yoğunluktan dolayı nakliyeci üyelerimiz bir süredir çeşitli sıkıntılar yaşadıklarını ifade etmektedirler.

Bu sorunları görüşmek üzere Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdal ÖNDEŞ ve Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet ÖZÇİLOĞLU Gaziantep Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Fikret EROL’ u makamında ziyaret etti olumlu bir havada geçen görüşmede çözüm yolları arandı.

KİTSO Başkanı Mehmet Erdal ÖNDEŞ: “ Üyelerimizin sorunları önce bizim sorunlarımızdır. Bu sorunların giderilmesi için her zaman çalışıyoruz bugün nakliyeci üyelerimizin sorunlarını çözüme ulaştırmak için girişimlerde bulunduk, kısa zamanda bu sorunları çözeceğimize inanıyorum.” Dedi.

NAKLİYECİLERİN SORUNLARI GÖRÜŞÜLDÜ