KİTSO’DA KIRSAL KALKINMA YATIRIMLARININ DESTEKLENMESİ İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

• 08.12.2014

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve Odamızca Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Odamız toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü uzmanlarınca Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı detaylı olarak anlatıldı. Ayrıca İlimizde gerçekleştirilen 48 proje fotoğraflarıyla anlatıldı.

Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi konulu 2014/43 Nolu Tebliğ çerçevesinde yatırım yapmak isteyen yatırımcıların, tebliğin yayımlanma tarihi olan 26.10.2014 tarihinden başlamak üzere 24.12.2014 tarihi mesai bitimine kadar elektronik ortamda girişlerini yapmış oldukları “ Hibe başvuru formu ve eklerini” Kilis Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir.

Sunumların ardından söz alan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdiresi Songül KADIOĞLU: “ Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü olarak kapılarımız sizlere her zaman açık, bizlere her konuda gelip başvurabilirsiniz. İki yıldır gelen projelerin tamam onaylandı lütfen bize danışmaktan çekinmeyin, proje ve başvurularınızla birlikte hepinizi beliyoruz.” Diyerek katılımcılara seslendi. Daha sonra “Sizlerle buluşmamıza vesile olan ve bize bu salonu tesis eden Kilis Ticaret ve Sanayi Odasına teşekkür ederiz.” Diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Bunun üzerine söz alan KİTSO Başkanı Mehmet Erdal ÖNDEŞ: “Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ile her zaman işbirliğine hazırız. Ayrıca değerli sunumlarınız için teşekkür ederiz.” Dedi.

Soru - cevap bölümünün ardından toplantı sonlandırıldı.