KİLİS TİCARET VE SANAYİ ODASININDAN MİLLİ EĞİTİME KABAN YARDIMI

• 27.11.2014

Kilis Ticaret ve Sanayi Odasının her yıl mutad hale getirdiği fakir öğrencilere yaptığı yardım bu yıl da Kaban dağıtımı yapılarak devam etmektedir.

Bu konuda bir açıklama yapan Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdal ÖNDEŞ:

Eğitim camiasına yardımlarının devam edeceğini ifade ederek ” Bu yıl da Milli Eğitim Müdürlüğümüzün tespit ettiği orta okullarda okuyan fakir öğrencilere kaban yardımı yapıyoruz” dedi.

Yardımın dağıtımında özellikle tören düzenlenmediğini belirten KİTSO Başkanı Öndeş: “Bu konuda kaynak sağlanması ve kabanların temin edilmesi hususunda çalışmaların tamamlanmasından sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce tespit edilen Orta Okulların Kaban ihtiyacı Okul İdaresine teslim edilmeye başlanmıştır. Bu amaçla toplam 1200 adet kaban Okullarımıza teslim edilmiştir. Fakir öğrencilerin tespiti ve kabanların dağıtımı okul idarelerince yapılacaktır.  Odamızın aldığı karar gereği ayrıca dağıtım töreni yapılmamıştır. Okul yönetimi kabanların verildiği öğrenci listelerini daha sonra Odamıza teslim edeceklerdir.

17.11.2014 tarihinden beri dağıtımı devam eden Kabanlar ile ilgili kaynak bu yıl da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden temin edilmiştir.

Göz bebeğimiz sevgili çocuklarımıza ve Eğitime verdiğimiz maddi ve manevi desteklerimiz bundan böyle de artarak devam edecektir.

Bu yardımın yapılmasına maddi kaynak sağlayan, destek veren ve dağıtımında emeği geçen kurum ve kuruluşlara ve onların yönetici ve çalışanlarına teşekkürü borç bilir, şükranlarımızı sunarız” dedi.

KİLİS TİCARET VE SANAYİ ODASININDAN MİLLİ EĞİTİME KABAN YARDIMI