ODAMIZDA BAYRAMLAŞMA

• 04.08.2014

Ramazan Bayramı dolayısıyla Odamızda  bayramlaşma yapıldı.

Bayramlaşma törenine Meclis Başkanı Mehmet ÖZÇİLOĞLU, Yönetim Kurulu Başkanı M.Erdal ÖNDEŞ, Milletvekillerimiz A.Salih DAL, Fuat KARAKUŞ, Belediye Başkanı Hasan KARA, Ak Parti İl Başkanı Reşit POLAT, Ak Parti İlçe Başkanı M.Abdi BULUT, Ak Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, Özel İdare Meclis Başkanı Metin KARAKUŞ, Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Cumhur MUHTAR, ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Oda Meclis Üyeleri, Oda Memurları ve Oda Üyelerimiz katıldılar.

Yoğun ilgi gösterilen Oda bayramlaşmamız samimi bir ortam içerisinde icra edildi. Genel olarak gündem Kilis, Kilis’in sorunları ve çözüm önerileri, Suriyeli sığınmacılar ve alınması gereken tedbirler üzerinde yoğunlaştı. Hep Kilis konuşuldu, her söz Kilis’e bağlandı. Zaten “İşimiz Gücümüz Kilis” diyen insanların toplandığı mekanda başka bir şey konuşulamazdı.

Oda Başkanı M.Erdal ÖNDEŞ  bayramlaşmaya katılan herkese teşekkür ederek tüm Kilis’lilerin bayramını kutladı ve Kilis’imiz için nice güzel bayramlar diledi.

ODAMIZDA BAYRAMLAŞMA