KİTSO GELENEKSEL HALE GETİRDİĞİ GIDA YARDIMLARINA DEVAM EDİYOR

• 25.07.2014

Mübarek Ramazan ayı dolayısıyla birlik, beraberlik duygularını geliştirmek, yardımlaşma ve dayanışmayı sağlamak amacıyla Kilis Ticaret ve Sanayi Odası her yıl yaptığı gıda yardımı dağıtımına bu yılda devam etmektedir.

Yardımlaşma ve dayanışma duygusunun yoğun olarak yaşandığı mübarek Ramazan ayında yardıma muhtaç, fakir ailelere her türlü yardım ve desteği sağlamamız gerektiği inancıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden sağlamış olduğumuz 35.000. TL ile bu yıl da 700 aileye gıda yardımı yapıyoruz.

Yardımlar Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyelerince tespit edilen fakir ailelere, adres, isim ve imzaları alınarak teslim edilen yardım makbuzları ile yapılmaktadır. Yardım makbuzunu alan aileler belirtilen adrese gidilerek adlarına hazırlanmış şeker, pirinç ve yağ gibi temel gıda maddelerinden oluşan gıda paketlerini almaktadırlar.

Her yıl Ramazan ayında geleneksel hale getirilen Kilis Ticaret ve Sanayi Odası gıda yardımlarının bu yıl da fakir ailelere ulaştırılmasından büyük mutluluk duyulmaktadır.

KİTSO GELENEKSEL HALE GETİRDİĞİ GIDA YARDIMLARINA DEVAM EDİYOR