KİTSO REFERANS MEKTUBU VERİYOR

• 01.07.2014

ROMANYA VİZESİ ALMAK İSTEYENLERİN DİKKATİNE :

KİTSO REFERANS MEKTUBU VERİYOR

17 Şubat 2014 tarihli Romanya Hükümeti ile Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti arasında “Vatandaşların Karşılıklı Seyahatlerine İlişkin Anlaşma” nın tadiline ilişkin protokol 12 Mart 2014 tarihinde imzalandı.

Yürürlüğe giren söz konusu protokol doğrultusunda Odamız Romanya vizesi için Referans Mektubu verme konusunda yetkilendirilmiştir.

Bundan böyle üyelerimizin talep etmesi halinde Romanya vizesi için Referans Mektubu verilecektir.

Diğer yandan aşağıda belirtilen Protokolde gösterilen sadeleştirilmiş referans mektubu verilme şartları Odamızın vereceği Referans Mektubu için de geçerli olacaktır.

Üyelerimize duyurulur.

1-Talep eden kişinin şirketteki görevi

2-Şirketin faaliyet türü

3-Şirketin ticaret odasındaki üyeliğinin en az 1 yıllık olması