KİTSO’DAN KOBİ’LERE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

• 13.06.2014

Odamızda gerçekleştirilen ve KOSGEB, İş-Kur ve İpekyolu Kalkınma Ajansı’nın KOBİ’lere uyguladığı destek ve teşviklerin kurum uzmanlarınca anlatıldığı bir toplantı düzenlendi.

Toplantı açılış konuşmasını yapan KİTSO Başkanı M. Erdal ÖNDEŞ “KOBİ’lerin güçlenmesi, kalkınması ve büyümesinde önemli rol oynayan bu teşvik ve desteklerin bir kısmının hiç bilinmediği veya bazılarının benzerlikler taşıdığı görülmüş olup, toplantıya katılan KOBİ temsilcileri 3 kurumun uzmanlarınca bilgilendirilmesinin çok yararlı olacağını” belirterek toplantıya katılanlara teşekkür etti.

Toplantıya Konuşmacı olarak katılan:

- İş-Kur adına İş ve Meslek Danışmanı Deniz YILDIZ

- İpekyolu Kalkınma Ajansı adına Koordinatör Abdullah KAHRAMAN

- KOSGEB adına KOSGEB Müdürü Mithat PAS

Kurumlarının KOBİ’lere verdiği destek ve teşviklerle ilgili bilgi verdi.

Ayrıca Odamız ve İş-Kur Tarafından ortaklaşa yürütülen ve geçen dönem Kilis’i Türkiye ikinciliğine taşıyan UMEM Beceri’10 Projesi yeni dönem uygulamaları hakkında KOBİ’ler bilgilendirildi.

Sunum sonunda katılımcıların sorularının cevaplandırılmasının ardından toplantı sonlandırılırken söz alan Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri M. Murat SAKAR bu tür bilgilendirme toplantılarının dönem dönem devam edeceğinin müjdesini verdi.

KİTSO’DAN KOBİ’LERE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI