SGK İL MÜDÜRÜNDEN ODAMIZA ZİYARET

• 13.05.2014

12-18 Mayıs tarihlerinde kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Abdullah AKKAŞ, Müdür Yardımcısı Ramazan TOY, Denetmen Yardımcısı Esra DOĞANÇELİK ve Memur Hüseyin KARAYİĞİT ile birlikte Odamıza nezaket ziyaretinde bulundu.
Oda Başkanı Mehmet Erdal ÖNDEŞ ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile görüş alış verişinde bulunan Abdullah AKKAŞ Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğünün bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Kilis Ticaret ve Sanayi Odası ile yakın işbirliği içerisinde olacaklarını belirtti.
Oda Başkanımız Mehmet Erdal ÖNDEŞ ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti ve Sosyal Güvenlik Kurumu Kilis İl Müdürlüğüne verdikleri desteğin devam edeceğini belirterek Sosyal Güvenlik Haftasını kutladı.

SGK İL MÜDÜRÜNDEN ODAMIZA ZİYARET