KİTSO DA DIŞ TİCARET BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

• 08.05.2014

Ekonomi Bakanlığı koordinatörlüğünde Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği ve Odamızın organizasyonunda 07 Mayıs 2014 Çarşamba günü Kilis Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda “Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri” gerçekleşmiştir.

Söz konusu seminer yapılan açılış konuşmasını müteakip

-    İhracatta Sağlanan Devlet Yardımları

-   Yurt Dışında Gerçekleştirilen Fuar Katılımlarının Desteklenmesi

-   Uluslar arası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi, Pazar Araştırma ve Pazara

Giriş Desteği, Çevre Maliyetlerinin Desteklenmesi

- Türk Ürünlerinin Yurtdışında Markalaşması, Türk Malı İmajının Yerleştirilmesi ve

TURQALITY’nin Desteklenmesi ile Yurt Dışı Birim Marka, Tanıtım ve Tasarım Destekleri

-   Dâhilde ve Hariçte İşletme Rejimleri

-   İş Dünyası İçin Ticari Bilgiye Erişim

-   Ülke Masaları, Pazar Araştırması-Hindistan Pazarına İhraç İmkânlarını

Konularında bilgi verildi.

Seminerde konuşmacı olarak, “Ahmet Şevket YURT-Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü Daire Başkanı”,  “Erkan SALUR-Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü İhracatı Geliştirme Uzman Yrd.” Hakan Murat ÖNDER-Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü Şube Müdürü”, “M. Tayfun GÜLLE-Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü Şube Müdürü”, “Sinan YÜZAL-Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü İhracatı Geliştirme Uzmanı” Katıldılar.

Seminer sonunda soru-cevap kısmına geçilerek ve katılımcıların soruları cevaplanarak seminer sonlandırıldı.

KİTSO DA DIŞ TİCARET BİLGİLENDİRME SEMİNERİ