KİLİS TİCARET VE SANAYİ ODASI KONFERANS SALONU İNCE İŞLER YAPIM İŞİ İÇİN İHALE İLANI

• 21.05.2019

KİLİS TİCARET VE SANAYİ ODASI KONFERANS SALONU İNCE İŞLER

Yapım İşi için İhale İlanı

Kilis Ticaret ve Sanayi Odası, İpekyolu Kalkınma Ajansı Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında sağlanan mali destek ile Kilis’te Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu İnce İşleri için bir yapım işi ihalesi sonuçlandırmayı planlamaktadır.

İhaleye katılım koşulları, isteklilerde aranacak teknik ve mali bilgileri de içeren İhale Dosyası Mehmet Rıfat Kazancıoğlu Mah. Safter Necioğlu Bulvarı No:74 79000 Kilis  adresinden temin edilebilir ve www.kilistso.tobb.org.tr ve www.ika.org.tr  internet adreslerinde görülebilir. Teklif edilen fiyatlar KDV hariçtir.

Teklif teslimi için son tarih ve saati: 14 HAZİRAN 2019, SAAT 10:00

Gerekli ek bilgi ya da açıklamalar; www.kilistso.tobb.org.tr ve www.ika.org.tr internet adreslerinde yayınlanacaktır.

Teklifler, 14 HAZİRAN 2019 tarihinde, saat 10:00 da  Mehmet Rıfat Kazancıoğlu Mah. Safter Necioğlu Bulvarı No:74 79000 Kilis adresinde yapılacak oturumda açılacaktır.

İhale dosyası ektedir