KİTSO BAŞKANI ÖNDEŞ: ZAFERLER MİLLETİMİZİN KARAKTERİDİR.

• 18.03.2018

Kilis Ticaret ve Sanayi Odası (KİTSO) Yönetim Kurulu Başkanı M. Erdal ÖNDEŞ, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 103. Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

KİTSO Başkanı ÖNDEŞ, mesajında Çanakkale Zaferi’nin Türk milletinin kahramanlık destanı olduğunu belirterek, “103 yıl önce nasıl bir kahramanlık gösterilmişse, Zeytin Dalı Operasyonundaki asil duruş da milletimizin mücadeleden asla vazgeçmeyeceğinin bu yüzyıldaki kanıtı olmuştur” dedi.

ÖNDEŞ: “Çanakkale; Milletimizin zamanının en güçlü ve donanımlı ordularına karşı inanç, vatan  sevgisi, dayanışma, birlik ve beraberlik duyguları ile vermiş olduğu büyük bir mücadeledir. Ordumuz bugün aynı mücadeleyi, Vatan topraklarını korumak için Suriye’de vermektedir. Zafer kazanmak karakterin bir özelliği olan Ordumuz, Şüphesiz ki bu mücadeleyi de zaferle ve kahramanca neticelendirecektir.” diye konuştu.

ÖNDEŞ mesajının devamında; “Aziz Milletimiz, tarih boyunca istiklal ve bağımsızlığını, milli birlik ve bütünlüğünü her şeyin üstünde tutmuş, bu uğurda büyük bedeller ödemiştir.  Milletimiz, hiçbir zaman esaret altında yaşamayı kabul etmemiş, canından aziz bildiği kutsal vatan topraklarını canı pahasına korumasını bilmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle; 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 103. yıl dönümünü kutluyor, tarih boyunca canlarını vatan uğruna seve seve feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.”  Dedi.

KİTSO BAŞKANI ÖNDEŞ: ZAFERLER MİLLETİMİZİN KARAKTERİDİR.