VERGİ HAFTASI DOLAYISIYLA İL DEFTERDARLIĞINDAN KİTSO’YA ZİYARET

• 26.02.2018

Bilindiği üzere Kamuoyunda Vergi bilincinin oluşturulması, verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla her yıl Şubat ayının son haftası “Vergi Haftası” olarak kutlanmaktadır.

Bu yıl 29’incisi kutlanan Vergi haftası etkinlikleri kapsamında, Defterdar Zekeriya KELEŞ, Vergi Dairesi Müdüresi Özlem UYAR ve beraberlerindeki heyet Odamıza ziyarette bulundular.

Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Erdal ÖNDEŞ Nazik ziyaretlerinden dolayı Defterdar Zekeriya KELEŞ’ e ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, “Vergilendirilmiş kazanç kutsaldır. Vergi, güvenlik , eğitim , sosyal hizmetler, sağlık ve belediye hizmetleri gibi konularda ortak yaşama giderlerini karşılamak, huzur ve güven içerisinde bir milletin devlet güvencesi altında yaşamasını sağlamak için bir görev ve zorunluluktur." Dedi.

VERGİ HAFTASI DOLAYISIYLA İL DEFTERDARLIĞINDAN KİTSO’YA ZİYARET