25

Başbakanımız Sayın Binali YILDIRIM, AK Parti Kilis 6. Olağan Kongresine katılmak üzere beraberindeki heyetle birlikte Kilis’e geldi.

Kilis’e gelişinde Başbakanımız Sayın Binali YILDIRIM’a Başbakan Yardımcısı Fikri IŞIK, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent TÜFEKÇİ, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Vekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet AYDIN, Ak Parti Genel Başkan Yardımcıları Mustafa ATAŞ ve Mahir ÜNAL eşlik ettiler.

Kongre sonrası Başbakanımız Sayın Binali YILDIRIM’la görüşen Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Erdal ÖNDEŞ daha sonra yaptığı açıklamada;

“Kilis’in, Kilis ekonomisinin, sanayici işadamları ve esnafımızın sorunlarını biliyor, takip ediyor çözümü için çalışıyoruz. Bu amaçla serhat şehrimiz Kilis’imizin sorunlarının çözüm önerileri olan beklentilerimizi içeren raporumuzu Başbakanımız Sayın Binali YILDIRIM’a sunduk.

Raporumuzu bizzat alarak ilgileneceğini söyleyen Başbakanımız Sayın Binali YILDIRIM’dan müjdeli haberler bekliyoruz.” Dedi.