07

Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdal ÖNDEŞ, Organik Zeytinyağı Şenlikleri çalışmaları dolayısıyla Kilis’e gelen Kalkınma Bakanı Sayın Lütfi ELVAN’ la görüşerek taleplerini ilettiğini belitti.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan KİTSO Başkanı ÖNDEŞ şunları söyledi;

“Kalkınma Bakanımız Sayın Lütfi ELVAN, Organik Zeytinyağı Şenlikleri kapsamında Kilis’e gelerek çeşitli temas ve incelemelerde bulundu. Kalkınma Bakanımız Sayın Lütfi ELVAN’a KOSGEB Kredisi ve SSK-Bağkur borçlarının ertelenmesi başta olmak üzere üyelerimiz taleplerinden oluşan Kilis Ticaret ve Sanayi Odası olarak hazırlamış olduğumuz raporumuzu sunduk. Sayın Bakanımız da bu konularda bizlere yardımcı olacağını belirtti. Kendilerine şahsım ve üyelerim adına teşekkürlerimiz sunuyorum.”