06

Kilis’in düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıldönümünü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayan Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Erdal ÖNDEŞ şunları söyledi;

“Kilis’in düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıldönümünü kutluyoruz. Her karış toprağını, kutsal kanlarıyla sulayarak yaşadığımız coğrafyayı vatan yapan ve bizlere emanet eden kahramanlar ilelebet milletimizin gönlünde yaşamaya devam edecektir.

Kurtuluş Savaşı;  milletimize vurulmak istenen esaret zincirinin kırıldığı, milli diriliş ve şahlanışı ifade eder. İnsanlık dışı her türlü dayatmaya, zorbalığa ve zulme karşı birlik ve beraberlik içerisinde var olma mücadelesini veren milletimiz, insanlığın örnek alacağı zaferler gerçekleştirmiştir.

Bundan 96 yıl önce al bayrağımıza kanının rengini veren, hakkı ödenemez Türk Milletinin ölümsüz zaferlerini kanları ile tarihe yazan aziz şehitlerimizi daima hatırlamak, kahramanlarımıza ebedi şükran borcumuzu ifade etmek ve gelecek nesillere anlatmak hepimizin başta gelen görevidir.

Kilis’imizin 7 Aralık Kurtuluş Günü dolayısıyla hürriyetimizi ve bağımsızlığımızı bize armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Yürekleri vatan aşkı ile dolu aziz şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm hemşerilerimin Kurtuluş Bayramını kutluyorum.”