Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Oda Genel Sekreteri İl Müdürlüğümüze ziyarette bulundu ziyarette bulundu.

• 19.11.2013

Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Oda Genel Sekreteri İl Müdürlüğümüze ziyarette bulundu. Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Mehmet Erdal ÖNDEŞ ve Oda Genel Sekreteri Sayın Murat SAKAR İl Müdürlüğümüze ziyarette bulunarak asalaten ataması yapılan İl Müdürümüz Sayın Ercan DADLI'ya tebriklerini ileterek başarı temennisinde bulundular. Ziyaret sırasında, ilimizde kurulması planlanan ve yer seçimi aşamasına gelinen Kilis Polateli Şahinbey Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.