20

Son Valiler kararnamesi ile Kilis Valisi olarak atanarak Kilis’in 10. Valisi olan Sayın Dr. Mehmet TEKİNARSLAN, Kilis Ticaret ve Sanayi Odasına iadeyi ziyarette bulundu.

KİTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Erdal ÖNDEŞ, Meclis Başkanı Mehmet ÖZÇİLOĞLU, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yusuf BOZKAYA, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa ÇAPAROĞLU, İ. Halil GİLGİL, Ahmet GÜNAY ve Genel Sekreter M. Murat SAKAR’ın hazır bulunduğu ziyarette Sayın Valimize; Kilis Ticaret ve Sanayi Odası ve çalışmaları ile Kilis Polateli Şahinbey Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi hakkında bilgi verildi.

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan KİTSO Başkanı ÖNDEŞ; “Valimiz Sayın Dr. Mehmet TEKİNARSLAN’nın ziyareti ve Kilis Polateli Şahinbey Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesiyle yakından ilgilenmesi bizleri çok mutlu etti. Şahsım ve üyelerimiz adına kendilerine teşekkür ederim.” dedi.