KİTSO’NUN GELENEKSEL GIDA YARDIMLAR DEVAM EDİYOR

• 12.06.2017

KİTSO’ nun her yıl yaptığı ve mutat hale gelen gıda yardımları bu yıl da devam ediyor. Fakir ve ihtiyaç sahibi ailelere yapılan gıda yardımı ile ilgili bir açıklama yapan KİTSO Başkanı M. Erdal ÖNDEŞ yaptığı açıklamada; “Birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışmayı güçlendirmek amacıyla Kilis Ticaret ve Sanayi Odası olarak her yıl yaptığımız gıda yardımı dağıtımına bu yılda devam etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.” Dedi.

KİTSO Başkanı ÖNDEŞ açıklamasına şöyle devam etti;

“Yardıma muhtaç, ihtiyaç sahibi ailelere yardım ve destek sağlamak amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin desteğinde bu yıl da 690 aileye gıda yardımı yapılacaktır.

Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyelerinin de dağıtımında görev aldığı yardım paketleri şeker, pirinç, yağ gibi temel gıda maddelerinden oluşmaktadır.

Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

KİTSO’NUN GELENEKSEL GIDA YARDIMLAR DEVAM EDİYOR