KİTSO’NUN MİSAFİRLERİ; TAMEB

• 25.04.2017

Alman Kalkınma Bakanlığını Temsilen Sequa Projesi Türkiye Direktörü Aynur KUYTU ve beraberindeki heyet,  Türk – Alman İşbirliğinde Mesleki Beceri Geliştirme Projesi (TAMEB) kapsamında Suriyeli mültecilerin ve Türk dezavantajlı kişilerin sosyal entegrasyonu ve mesleki eğitimleri hakkında bir görüşme yapmak üzere odamızı ziyaret etti.

Konu hakkında bir açıklama yapan Oda Başkanımız M. Erdal ÖNDEŞ; “İlimizde istihdam arttırıcı çalışmalarımız devam ediyor. Bugün yaptığımız toplantıda,  Suriyeli mültecilerin ve Türk dezavantajlı kişilerin gerekli eğitimleri alarak kalifiye eleman haline gelmeleri ve iş hayatına katkıda bulunmaları hususunda görüş alış verişinde bulunduk. Ayrıca bu grubun sosyal entegrasyonunun sağlanması ve istihdamın artırılması konusunda uygulanacak her projeye katkı sunmaya göstermekteyiz.” Dedi.

KİTSO’NUN MİSAFİRLERİ; TAMEB