BAŞBAKANIMIZDAN ODAMIZA TEŞEKKÜR MEKTUBU

• 23.09.2016

15 Temmuz 2016 tarihinde kalkışılan darbe girişimi sonrası Şehit ve Gaziler için başlatılan Destek Kampanyasına katkılarından dolayı, Kilis Ticaret ve Sanayi Odasına, Başbakan Sayın Binali YILDIRIM tarafından teşekkür mektubu gönderildi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan KİTSO Başkanı M. Erdal ÖNDEŞ: “Sayın Başbakanımızın göndermiş olduğu mesajda ‘Bu büyük dayanışmaya verdiğiniz destekten dolayı şükranlarımı sunuyorum.

Vatandaşlarımızın Milli idareyi canı pahasına koruma yönünde gösterdiği irade ve fedakârlık her türlü takdirin üzerindedir.

Sizlere Ülkem ve Milletim adına teşekkür ederim’ ifadeleri bizleri onure etmiştir.” Dedi.

Kilis Ticaret ve Sanayi Odasına Başbakan Sayın Binali YILDIRIM’ dan gelen mektup aşağıya çıkarılmıştır.

mektup (414 KB)
BAŞBAKANIMIZDAN ODAMIZA TEŞEKKÜR MEKTUBU