ÜLKEMİ SEVİYORUM İSTİHDAMI DESTEKLİYORUM

• 01.09.2016

İlimizde istihdamın desteklenmesi amacı ile Odamız ve Kilis Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü işbirliğinde “Ülkemi Seviyorum İstihdamı Destekliyorum” sloganı ile başlatılan kampanya Kilis Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen kokteylle basına ve kamuoyuna tanıtıldı.

Kilis Valisi Sayın İsmail ÇATAKLI, İl Emniyet Müdürü Candemir ÖZDEMİR, Kurum Müdürleri ile çok sayıda sanayici ve işadamının katıldığı kokteylin açılış konuşmasını yapan Kilis Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü M. Emin YÜCEKAYA kampanyayı katılımcılara tanıttı. Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor dönemin istihdam sağlanması halinde çok daha hızlı atlatılacağını vurgulayan YÜCEKAYA “İçinde bulunduğumuz bu zor günleri elele vererek atlatacağımıza gönülden inanıyorum. Bu konuda yaptığımız çalışmalardan biri olan Ülkemi Seviyorum İstihdamı Destekliyorum kampanyasında bizlere destek veren tüm sanayici ve işadamlarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Ve bu kampanyada yanımızda olarak hiçbir yardımı esirgemeyen Kilis Ticaret ve Sanayi Odasına da teşekkür ediyorum.” Dedi.

Daha sonra söz alan Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yusuf BOZKAYA yaptığı konuşmada şunları söyledi;

“Sayın Valim, Değerli Misafirler,

Bu gün Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Odamızın birlikte düzenlediği  “Ülkemi Seviyorum İstihdamı Destekliyorum” kampanyası tanıtım kokteylinde sizleri yanımızda görmekten büyük mutluluk duyduğumuzu belirterek, hepinizi şahsım ve Kilis Ticaret ve Sanayi Odası adına saygıyla selamlıyor, hoş geldiniz diyorum.

Sayın Valim, Değerli Misafirler,

Hepimizce bilindiği gibi bu gün Ülkemiz zor günler geçirmektedir. İç ve dış düşmanların kirli oyunlarına, türlü saldırılarına maruz kalmakta, isimleri değişse de kökleri aynı kaynaktan beslenen şer güçlerin hedefi haline gelmektedir.

Ülkemizin yaşadığı bu sıkıntılardan Kilis’imizde payına düşeni almakta ve bunlara ek olarak sınırlarımız ötesinden yapılan saldırılar nedeni ile ekstra sorunlar yaşamaktadır.

Bunları yaşıyoruz, Ülkemizin ve Kilis’in üzerine oynanan oyunları biliyoruz. Bunlardan yılmayacağımızı ve bu şer güçlere boyun eğmeyeceğimizi de ilan ediyoruz.

Ülkemizin ve ilimizin yaşadığı bu zor günleri birlik ve beraberlik içerisinde, ortak değerlerimiz etrafında kenetlenerek; Devlet Millet el ele dayanışması ile atlatacağımıza inanıyoruz. Hiçbir güçlüğün Ülkemizi istihdam yaratarak gelişme ve kalkınma yolundan geri çeviremeyeceğini belirtmek istiyoruz.

İşte bu düşünce ile Sayın Valimizin desteklerinde Kilis çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Kilis Ticaret ve Sanayi Odası olarak İlimizin istihdamına destek sağlamak amacı ile “Ülkemi Seviyorum istihdamı destekliyorum”  sloganı ile yola çıktık.

Bu etkinlikte

“Siz ne kadar istihdam sağlarsınız ?”

Sorusu ile hangi sanayicimize, hangi iş adamımıza gittik ise hep olumlu cevap aldık. Her firma karınca kadarınca bu kampanyaya destek vereceğini ve ilave istihdam sağlayacağını belirtti. Bu desteklerinden dolayı tüm firmalarımıza huzurlarınızda teşekkür etmeyi bir borç biliyorum.

Bu kampanyaya verilen desteğin giderek artacağına gönülden inanıyorum.

Sözlerime son verirken Kilis Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu zor günlerin atlatılmasında üzerimize düşen her türlü fedakârlığa hazır olduğumuzu da belirtmek istiyorum.

Katılımınızdan ve desteklerinizden dolayı tekrar teşekkür ediyor, hepinize saygılar sunuyorum.”

ÜLKEMİ SEVİYORUM İSTİHDAMI DESTEKLİYORUM