2016 YILI GIDA YARDIMI DAĞITIMI TAMAMLANDI

• 05.08.2016

KİTSO’ nun her yıl yaptığı gıda yardımları bu yıl da devam etti. 715 fakir aileye yapılan gıda yardımı ile ilgili bir açıklama yapan KİTSO Başkanı M. Erdal ÖNDEŞ yaptığı açıklamada; “Birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışmayı güçlendirmek amacıyla Kilis Ticaret ve Sanayi Odası olarak her yıl yaptığımız gıda yardımı dağıtımını bu yılda gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.” Dedi.

Açıklamasına devam eden KİTSO Başkanı ÖNDEŞ şunları söyledi;

“Yardıma muhtaç, ihtiyaç sahibi ailelere yardım ve destek sağlamak amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin desteğinde bu yıl da 715 aileye gıda yardımı yapıldı.

Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyelerinin de dağıtımında görev aldığı yardım paketleri şeker, pirinç, yağ gibi temel gıda maddelerinden oluşmaktadır.

Yardımla ilgili finansman Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden temin edilmiştir.

Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

2016 YILI GIDA YARDIMI DAĞITIMI TAMAMLANDI