ODAMIZDA BAYRAMLAŞMA

• 13.07.2016

Ramazan Bayramı dolayısıyla Bayramın 2.günü olan 06.07.2016 Çarşamba günü Odamızda bayramlaşma yapıldı.

Bayramlaşma törenine Meclis Başkanı Mehmet ÖZÇİLOĞLU, Yönetim Kurulu Başkanı M. Erdal ÖNDEŞ, Milletvekillerimiz Reşit POLAT ve M. Hilmi GÜLGER, Belediye Başkanı Hasan KARA, Ak Parti İl Başkanı İzzet TOPRAK, Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Cumhur MUHTAR, Yönetim Kurulu Üyeleri ile Oda Meclis Üyeleri, Oda Memurları ve Oda Üyelerimiz katıldılar.

Bayramlaşma merasiminin yanı sıra Kilis’in sorunları ve çözüm önerilerinin konuşulduğu ve yoğun ilgi gösterilen Oda bayramlaşmamız samimi bir ortam içerisinde icra edildi.

Oda Başkanı M. Erdal ÖNDEŞ bayramlaşmaya katılan herkese teşekkür etti. Tüm Kilislilerin bayramını kutlayarak “Bayramın Ülkemize İlimize ve Dünyaya barış, huzur ve mutluluklar getirmesini diliyorum.” Dedi.

ODAMIZDA BAYRAMLAŞMA