DENİZBANK BÖLGE MÜDÜRÜ ENGİN ESKİDUMAN’DAN KİTSO’A ZİYARET

• 21.06.2016

Denizbank Bölge Müdürü Engin ESKİDUMAN, Bölge Bireysel Bankacılık Satış Müdürü Ebru DURU ve Denizbank Kilis Müdürü Ali Rıza İKİDİŞLİ KİTSO’yu ziyaret etti.

Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Erdal ÖNDEŞ ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Daha önce de belirttiğimiz gibi yaşanan ekonomik krize bağlı olarak esnafımızın, sanayicimizin ve iş adamlarımızın sorunları vardır. Esnaf siftah yapmadan dükkân kapatmaktadır.

Yaşanan bu krizin etkisinin azaltılması, esnaf - sanayici ve iş adamlarımızın ayakta kalmaları için acil olarak ilave desteklere ihtiyaç bulunmaktadır. Bu desteklerin başında piyasaya sıcak para sürülmesi ve ödenmesinde güçlük çekilen kredilerin faizsiz olarak ertelenmesi gelmektedir. Konut kredilerinde belirli bir süre de olsa indirime gidilerek Kilis’e özel bir Konut Kredisi uygulamasının yapılması da önem arz etmektedir.” dedi.

Kilis’te yaşananları yakından takip ettiklerini belirten ve son yaşanan olaylar ile ilgili görüş alışverişinde bulunmak üzere KİTSO’ da bulunduklarını ifade eden Denizbank Bölge Müdürü Engin ESKİDUMAN; “Kilis’te yaşanan olaylara bağlı olarak ekonomik sorunlar yaşanmaktadır. Denizbank olarak Kredileri hep açık tuttuk şube müdürümüzün yetkisini attırdık.” Dedi. İndirimli Konut Kredisi uygulaması üzerine çalışacaklarını ve Kilis’e desteklerinin devam edeceğini belitti.

DENİZBANK BÖLGE MÜDÜRÜ ENGİN ESKİDUMAN’DAN KİTSO’A ZİYARET