#Kilis’i Seviyorum #Kilis’te Harcıyorum

• 21.06.2016

Güzide şehrimiz Kilis için, Kilis’imizin sorunlarının çözümü için çalışmalarına devam eden Kilis Ticaret ve Sanayi Odası’nda, Milletvekilimiz M. Hilmi Dülger, Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Ak Parti İlçe Başkanı Neşat Yıldırım ve Başkan Yardımcımız Cuma Özdemir ile Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcilerimiz, Baro Başkanımız, Esnaf Odaları Başkanlarımız, İnşaat Sektörü Temsilcileri ve Kilis'in ileri gelen şahsiyetlerinin katılımlarıyla bir toplantı gerçekleştirildi.

Özellikle Kilis’te yaşanan ekonomik krizin görüşüldüğü ve çözüm önerileri üzerine konuşulduğu toplantı sonrası bir açıklama yapan KİTSO Başkanı M. Erdal ÖNDEŞ; “Bugün toplantıya katılan değerli katılımcılarla bir araya gelerek Kilis'in ekonomisini nasıl canlandırabilirizi konuştuk. Daha önce Kilis’te yaşanan ekonomik kriz nedeni ile piyasada yaprak kıpırdamadığını krizin çözümü için piyasaya acilen sıcak para sürülmesi gerektiğini belirtmiştik bu düşünlerle bir kampanya başlatma kararı aldık. Cumartesi günü Teravih namazı sonrası #Kilis'i Seviyorum #Kilis'te Harcıyorum sloganıyla alışveriş yapacağız. Kampanyamıza destek olmak isteyen herkesi bekliyoruz. Başlangıç yerimiz Hacı Cümbüş Camii.” Dedi.

#Kilis’i Seviyorum #Kilis’te Harcıyorum