SGK İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN ODAMIZA ZİYARET

• 24.05.2016

Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Abdulkadir AKKAŞ, Müdür Yardımcısı Kemal DURAN ve Memur Yeter SÖKER Odamızı ziyaret etti.

Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarına ziyaret gerçekleştirdiklerini dile getiren İl Müdürü Abdulkadir AKKAŞ, Sosyal Güvenlik Kurumunun çalışmaları hakkında kısaca bilgi verdi.

Oda Başkanı Mehmet Erdal ÖNDEŞ, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Başkanı Mehmet ÖZÇİLOĞLU ile görüş alış verişinde bulunan Abdulkadir AKKAŞ Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğünün bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Kilis Ticaret ve Sanayi Odası ile yakın işbirliği içerisinde olacaklarını belirtti.

Oda Başkanı Mehmet Erdal ÖNDEŞ ise SGK’nın tüm vatandaşlar için önemli bir kurum olduğunu, KİTSO olarak her konuda yardım ve işbirliğine hazır olduklarını belirtti.

Oda Başkanımız Mehmet Erdal ÖNDEŞ ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Sosyal Güvenlik Haftasını kutladı.

SGK İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN ODAMIZA ZİYARET