CHP HEYETİ KİTSO’DA

• 10.05.2016

İlimizde yaşanan roket saldırıları ile ilgili çeşitli çalışmalar yapmak üzere Kilis'e gelen CHP Heyeti, bu çalışmalar çerçevesinde KİTSO'yu ziyaret etti.

Kilis'e yapılan roket saldırıları ve bu saldırıların Kilis'e etkilerinin görüşüldüğü ziyaret, CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk YILMAZ, İstanbul Milletvekili Dursun ÇİÇEK, Gaziantep Milletvekilleri Akif EKİCİ ve Mehmet GÖKDAĞ, Hatay Milletvekilleri Birol ERDEM ve Serkan TOPAL, CHP Gaziantep İl Başkanı Hayri SUCU, Kilis İl Başkanı Abidin USLU, CHP Kilis teşkilatı ve Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyeleri katılımlarıyla gerçekleştirildi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk YILMAZ, daha önce Kilis’e gelen heyetlerin hangi çalışmaları yaptığından bahsederek, bundan sonra yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi ve Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyelerini dinleyerek görüş alışverişinde bulundu.

Toplantı sonunda söz alan KİTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yusuf BOZKAYA; “CHP heyeti ve değerli Milletvekillerimize Odamızı ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz. Kendileriyle Kilis’in gündemi ile ilgili konularda görüş alışverişi yapma fırsatı bulduk. Yaptıkları çalışmalar ve ziyaretlerinden dolayı kendilerine tekrar teşekkür ederiz.” Dedi.

CHP HEYETİ KİTSO’DA