CHP HEYETİ KİTSO’DA

• 10.05.2016

Yaklaşık beş aydır ilimizde yaşanan roket saldırıları ile ilgili çeşitli çalışmalar yapan CHP, bu çalışmalar çerçevesinde CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk YILMAZ, İstanbul Milletvekili Dursun ÇİÇEK, Gaziantep Milletvekilleri Akif EKİCİ ve Mehmet GÖKDAĞ, Hatay Milletvekilleri Birol ERDEM ve Serkan TOPAL, CHP Gaziantep İl Başkanı Hayri SUCU, Kilis İl Başkanı Abidin USLU ve beraberlerindeki heyetle birlikte KİTSO’yu ziyaret ederek bir toplantı gerçekleştirildi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk YILMAZ, daha önce Kilis’e gelen heyetlerin hangi çalışmaları yaptığından bahsederek, bundan sonra yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Toplantıda hazır bulunan Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyelerini dinleyerek görüş alışverişinde bulundu.

Toplantı sonunda söz alan KİTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yusuf BOZKAYA; “CHP heyeti ve değerli Milletvekillerimize Odamızı ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz. Kendileriyle Kilis’in gündemi ile ilgili konularda görüş alışverişi yapma fırsatı bulduk. Yaptıkları çalışmalar ve ziyaretlerinden dolayı kendilerine tekrar teşekkür ederiz.” Dedi.

CHP HEYETİ KİTSO’DA