GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİ BAŞVURULARI DEĞERLENDİRİLDİ

• 01.04.2016

Kilis Ticaret ve Sanayi Odası ve Türkiye İş Kurumu Kilis İl Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenecek olan 25’er kişilik 3 sınıf halinde toplamda 75 kişilik Girişimcilik Eğitim Programları kursiyerlerinin mülakatları 30.03.2016 tarihinde Kilis Ticaret ve Sanayi Odasında yapıldı.

Eğitim almak isteyen kursiyerlerin başvuruları Kilis Ticaret ve Sanayi Odası ile İŞ-KUR Kilis il Müdürlüğü yetkililerinden oluşan kurul tarafından yapılarak asil ve yedek kursiyerler tespit edildi.

Eğitimler 3 sınıf halinde planlanmış olup 4 Nisan 2016 tarihinde başlayacaktır. Eğitimler Kilis Ticaret ve Sanayi Odasına ait salonlarda yapılacaktır.

Mülakat sonrası bir açıklama yapan KİTSO Başkanı ÖNDEŞ; “Bu eğitimler yeni girişimciler için önemli bir fırsattır. Eğitimlere devamlılık göstererek başarıyla tamamlayanlara Katılım Belgesi verilecektir. Kursiyerler bu belge ile KOSGEB’in Yeni Girişimci Desteğine başvurulabilecektir. Projesi uygun bulunan girişimcilere KOSGEB tarafından 50.000 TL’ye kadar hibe, 100.000 TL’ye kadar kredi verilecektir.” Dedi.

GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİ BAŞVURULARI DEĞERLENDİRİLDİ