BÖLGESEL KALKINMADA GÜÇBİRLİĞİ PLATFORMU ŞANLIURFA’DA TOPLANDI

• 29.03.2016

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) önderliğinde oluşturulan "Bölgesel Kalkınmada Güçbirliği Platformu",  Şanlıurfa'da gerçekleştirilen 9.toplantının gündemini organik tarım oluşturdu.

Bugüne kadar her toplantıda bölgenin öncelikli alanları hakkında özel sunumlar ve görüşmeler yaparak farkındalık yaratmaya ve çözüm üretmeye çalışan Platform, son toplantısında organik tarımın bölge ekonomisine katkılarını tartıştı.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde yapılan toplantı, Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Eyüp Bartık, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kemal Karaküçük, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu, Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Yusuf Bozkaya ve Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Teke'nin, Oda genel sekreterlerinin ve bölgedeki kalkınma ajansları genel sekreterlerinin  katılımıyla gerçekleştirildi.

BÖLGESEL KALKINMADA GÜÇBİRLİĞİ PLATFORMU ŞANLIURFA’DA TOPLANDI