MİLLETVEKİLİMİZDEN ODAMIZA NEZAKET ZİYARETİ

• 15.03.2016

Kilis’te çalışmalarını sürdüren Kilis Ak Parti Milletvekili M. Hilmi DÜLGER Odamızı ziyaret etti.

Oda Meclis Başkanı Mehmet ÖZÇİLOĞLU ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdal ÖNDEŞ’ le görüş alışverişinde bulunan M. Hilmi DÜLGER, son günlerde Kilis’in gündeminde bulunan konuları ve Kilis’e atılan Katyuşa Füzeleri ile ilgili görüşlerini açıkladı. Kilis’in sorunlarını bildiklerini ve çözümü için çaba sarf ettiklerini belirtti.

Kilis ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Erdal ÖNDEŞ ise ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek “Sayın Vekilimize yaptığı çalışmalarda her zaman destek olduk ve destek olmaya da devam edeceğiz. Kilis’in sorunları ve çözüm önerileri konusunda iş birliğinde olacağız.” Dedi.

MİLLETVEKİLİMİZDEN ODAMIZA NEZAKET ZİYARETİ