TERÖRÜ LANETLİYORUZ

• 14.03.2016

Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Erdal ÖNDEŞ, 13.03.2016 tarihinde Ankara’da meydana gelen terör saldırısı üzerine bir mesaj yayınlayarak, saldırıyı şiddetle kınadıklarını ve lanetlediklerini ifade etti.

KİTSO Başkanı ÖNDEŞ; “Ülkemizin başkentinde meydana gelen hain saldırı masum insanların canına, ülkemizin birlik ve beraberliğine kastetmiştir. Bir kez daha yürekleri yakmış, tüm ülkemizi derin bir yasa boğmuştur. Ankara’nın en kalabalık, en hareketli bir bölgesinde yapılan bu saldırı, terörden beslenen veya terörü destekleyen, insanlıktan nasibini almamış kişilerin çirkin yüzünü bir kez daha ortaya koymuştur. Masum canlara kıyarak bu çirkin işlere imza atanlar, destek verenler bilmelidir ki hain emellerine ulaşamayacak, bizleri yıldıramayacak, birlik ve kardeşliğimizi bozamayacaklardır.

Şahsım ve camiam adına hain saldırıda hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve yüce Milletimize başsağlığı ve yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.” Dedi.

TERÖRÜ LANETLİYORUZ