TERÖRÜ LANETLİYORUZ

• 19.02.2016

Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Erdal ÖNDEŞ, Ankara’da meydana gelen terör saldırısı üzerine bir mesaj yayınlayarak, saldırıyı şiddetle kınadıklarını ve lanetlediklerini ifade etti.

KİTSO Başkanı ÖNDEŞ mesajında şu ifadelerde yer verdi: “Ankara’nın göbeğinde meydana gelen hain saldırı tüm Türkiye’nin olduğu gibi bizimde yüreğimizi yakmıştır. Yapılan saldırı Ülkemizin birlik ve beraberliğini hedef almıştır. Üzüntümüzü ifade edecek kelimeler bulmakta zorlanıyorum. Terörün her türlüsünü lanetliyorum. Bu saldırılar karşısında, Türk milletinin birlik ve beraberliğini koruyarak terörün karanlık yüzüne prim vermeyecektir.”

ÖNDEŞ, hain saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar dilediğini belirterek, “Terör sonucu hayatını kaybeden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum” dedi.

TERÖRÜ LANETLİYORUZ